واقعیت افزوده و ارتقای قابلیت های تکنولوژی چاپ سه بعدی

الکامپ ۲۰۱۸
حضور آیدیانت در نمایشگاه الکامپ
جولای 26, 2018
راه اندازی فروشگاه اینترنتی
راه اندازی فروشگاه اینترنتی: راهنمای صفر تا صد برای افراد مبتدی
ژانویه 26, 2019
همه را نشان بده
واقعیت افزوده و چاپ سه بعدی
محققان دانشگاه کورنل با استفاده از واقعیت افزوده (AR)، تکنولوژی چاپ سه بعدی و مدل سازی سه بعدی را به سطح جدیدی ارتقاء داده اند که به طراحان اجازه می دهد در فضای فیزیکی طراحی کنند، در حالی که یک بازوی روباتیک به سرعت کار را چاپ می کند.

Huaishu Peng، دانشجوی دکترای علوم اطلاعات کرنل، توضیح می دهد: "به جای طراحی مدل های 3 بعدی روی صفحه نمایش کامپیوتر، ما می خواستیم به کاربران این امکان را بدهیم که در کنار ربات کار کنند. این فرآیند را 'تولید در لحظه (in-situ fabrication)' نام گذاری کرده ایم."
ویژگی جالب این سیستم این است که ربات می تواند طراحی کاربر را فورا در همان زمان و مکان چاپ کند. طراح این بازخورد ملموس را در همان اوایل فاز طراحی دریافت می کند و می تواند در صورت لزوم اصلاحات خود را اعمال کند.
ترکیب AR و ربات به طراح اجازه می دهد تا از بخش تازه چاپ شده کمک گرفته و بخش های بعدی طراحی خود را بر مبنای آن پیاده کند. کاربر حتی می تواند به طور مستقیم بر روی یک شیء فیزیکی موجود طراحی و چاپ کند. این قابلیت، فاصله بین طراحی و ساخت پروتوتایپ ها را بسیار کوتاه می کند."

نحوه کار بازوی رباتیک RoMA

برای استفاده از دستیار مدل سازی روباتیک (RoMA)، طراح یک هدست AR با کنترل های دستی می پوشد. به محض تکمیل بخش طراحی شده، بازوی روباتیک آن را چاپ می کند.
هم چنین محققان سازنده RoMA یک تکنیک تعاملی ایجاد کرده اند که اجازه می دهد تا روبات و طراح با یکدیگر همکاری در لحظه داشته باشند - به نحوی که روبات تشخیص می دهد اگر طراح در نیمه جلویی کار می کند، باید در نیمه پشتی شیء مشغول چاپ شود. همچنین به صورت خودکار محاسبات مربوط به ساخت را با توجه به تغییرات لحظه ای طرح انجام می دهد.


آینده پیش روی AR و 3D Printing

به گفته سازندگان، "در آینده، ما انتظار داریم یک بازوی رباتیک بتواند یک دستیار طراحی هوشمند هم باشد. آینده ای بسیار امیدوار کننده برای ترکیب واقعیت افزوده و چاپ سه بعدی متصور هستیم. - به عنوان مثال برای ساخت مبلمان و سایر وسایل با چاپ سریع در یک محیط واقعی."

پنگ و همکارانش - جیمی بریگز دانشجوی کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر؛ چنگ یو وانگ دانشجوی دکترای علوم کامپیوتر ؛ فرانکوئیس گیمبرتییر، استاد علوم اطلاعات؛ جوزف کیدر از دانشگاه فلوریدا؛ استفانی مولر از موسسه فناوری ماساچوست(MIT)؛ و پاتریک بادیش از موسسه Hasso Plattner آلمان - مقاله خود را در مورد RoMA در کنفرانس تعامل انسان و رایانه در آوریل 2018 ارائه کرده اند.


منبع: phys.org

1 دیدگاه

  1. سارا گفت:

    عالییی بود عااالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *