روش های ثبت سایت در گوگل

سئو بر اساس هدف
سئو براساس هدف جستجو کننده
مارس 31, 2019
راه اندازی کتابفروشی اینترنتی
راه اندازی کتابفروشی اینترنتی: نیازها و چالش ها
می 30, 2019
همه را نشان بده
google

چگونه وب سایت خود را به گوگل معرفی کنیم؟ (چرا این کار مهم است؟)

پس از این که یک سایت پر محتوا، با ظاهری زیبا توسعه دادید و بازخوردهای مثبتی در مورد آن دریافت کردید، زمان آن فرا رسیده است تا آن را با جهان به اشتراک بگذارید.فکر می کنید پس از انتشار وب سایت، تمام محتوای آن به سرعت در گوگل به نمایش در می آید؟

این کار به صورت خودکار انجام می شود. اما نه با سرعتی که ما انتظار داریم. برای اینکه سایت شما در لیست جستجو قرار گیرد، ابتدا باید گوگل محتوای سایت شما را کراول و ایندکس نماید. معمولا این کار به صورت خودکار هر چند روز یکبار یا به صورت هفتگی انجام می گیرد. اما شما به عنوان یک مدیر سایت، می توانید خودتان نسبت به ثبت سایت در گوگل اقدام نمایید. در واقع با این کار، به پروسه ایندکس شدن سایت سرعت می بخشید.

برای ثبت سایت در گوگل دو راه وجود دارد. پیش از آن اجازه دهید تا با نحوه کراول و ایندکس شدن محتوا توسط گوگل آشنا شویم.

چگونه گوگل محتوای شما را پیدا می کند؟

به گفته گوگل، برای کراول صفحه های وب، از گروه بزرگی از کامپیوترها استفاده می شود. خزنده گوگل، که Googlebot نامیده می شود، اساسا با URLهایی که از کراول های قبلی به دست آمده شروع می کند. سپس آن صفحات و اطلاعات نقشه سایت که به وسیله گوگل سرچ کنسول به دست آمده است را نیز  اضافه می کند. در طول پروسه کراول، Googlebot –که با نام spider نیز شناخته می شود- به جستجوی سایت های جدید می پردازد، صفحات به روز رسانی شده را بررسی می کند و لینک های شکسته را پیدا می کند.

اگر صفحه های جدید در نقشه سایت شما قرار داشته باشند، گوگل آنها را پیدا خواهد کرد و محتوای آنها را کروال خواهد کرد و پس از آن، این صفحه در نتایج جستجو قرار خواهد گرفت. جایگاه صفحه در نتایج جستجو نیز براساس بیش از ۲۰۰ معیار مشخص خواهد شد.

پس از تکمیل فرایند کراول، تمام نتایج به دست آمده در گوگل ایندکس خواهد شد و هر سایت جدید یا محتوای به روز رسانی شده به لیست اضافه خواهد شد. در طول مدتی که پروسه در حال اجراست، گوگل به اطلاعاتی در صفحه مانند تگ های عنوان، متادسکریپشن، تگ های alt و … نگاه می کند. اگر شما در صفحه محتوای دینامیک داشته باشید، ممکن است Googlebot قادر به خواندن آن نباشد و نسخه پیش فرض را کراول کند. توصیه می شود که نسخه پیش فرض برای جستجو بهینه سازی شده باشد. مده

اجرای کراول توسط گوگل، شما را بی نیاز از ثبت سایت در گوگل می نماید. زیرا به صورت خودکار این کار انجام می شود. تنها نکته منفی، مشخص نبودن زمان کراول و ایندکس شدن محتوای سایت شما در گوگل می باشد. این پروسه ممکن است با سرعتی که شما می خواهید اتفاق نیفتد.

در صورتی که می خواهید بدانید سایت شما در لیست گوگل قرار دارد، می توانید در گوگل این عبارت “site:sitename.com” را تایپ نمایید. (به جای sitename.com آدرس سایت خود را قرار دهید.)

  • اگر هیچ محتوایی از یک سایت ایندکس نشده باشد، گوگل به شما می گوید که هیچ نتیجه ای پیدا نکرده است.
  • اگر هیچ محتوایی پیدا نشود، گام بعدی شما باید ساخت یک نقشه سایت باشد که بتواند در گوگل ثبت شود.

چقدر طول می کشد تا گوگل محتوا را ایندکس نماید؟

در صورتی که محتوایی بدون یک نقشه سایت به روز شده منتشر شود، ۱۳۷۵ دقیقه طول می کشد تا توسط گوگل کراول شود. این زمان برای یاهو ۱۷۷۳ دقیقه خواهد بود. در واقع تقریبا یک روز طول می کشد تا محتوا کروال شود.

بنابراین، در صورتی که یک سایت جدید دارید یا تعدادی صفحه جدید به سایت موجود اضافه کرده اید، ارزشش را دارد که نقشه سایت را به روز رسانی کنید. متوسط زمانی که طول می کشد تا Googlebot یک صفحه دارای نقشه سایت به روز را مشاهده کند، ۱۴ دقیقه است. یاهو همین پروسه را در ۲۴۵ دقیقه انجام می دهد. به عبارت دیگر، یک صفحه جدید، می تواند در همان روز ترافیک ارگانیک و تبدیل داشته باشد.

چطور یک سایت را در گوگل ثبت نماییم؟

برای ثبت وب سایت خود در گوگل، می توانید:

سایت خود را به عنوان یک Property به گوگل بیفزایید.
از طریق Fetch as Google درخواست ایندکس صفحه را به گوگل بدهید.

هر دو پروسه باید توسط صاحب سایت و از طریق Google search Console انجام گیرد.

در ادامه مشخصه های هریک از روش ها آمده است:

ثبت آدرس یک سایت جدید در گوگل

اگر یک سایت جدید راه اندازی کرده اید و تمایل دارید مراحل ثبت سایت در گوگل را انجام دهید، باید از Google search Console استفاده نمایید.

پس از ورود به کنسول، گزینه “Start Now” را انتخاب نمایید.

مطابق تصویر زیر، باید در قسمت “Domain”، آدرس سایت خود را در این کادر وارد نمایید. سپس بر روی دکمه “Continue” کلیک نمایید.

ثبت سایت در گوگل
حال باید به گوگل ثابت نمایید که صاحب امتیاز سایت هستید. بدین منظور گوگل از شما می خواهد تا متن نمایش داده در تصویر را در تنظیمات DNS دامنه خود وارد نمایید. پس از انجام این کار، می توانید بر روی دکمه “Verify” کلیک نمایید.
ثبت سایت در گوگل
دقت نمایید که یکبار سایت خود را بدون پیشوند www و یکبار با پیشوند www ثبت نمایید. در صورتی که از گواهی SSL نیز استفاده می نمایید، یکبار با HTTPS و یکبار بدون HTTPS نسبت ثبت سایت در گوگل اقدام نمایید.

Fetch as Google

این ابزار به شما کمک می کند تا صفحات وب خود را از دید گوگل مشاهده نمایید. به عنوان صاحب یک سایت، شما قادر هستید URLها را نیز برای ایندکس شدن مجدد در این ابزار وارد نمایید. پس از ورود به ابزارهای وبمستر باید گزینه “Add Property Now” را انتخاب نمایید.

fetch as google
کادری برای شما نمایش داده خواهد شد که باید در آن URL مورد نظر را وارد نمایید.
fetch as google
همانطور که قبلا بیان شد، تکمیل یک درخواست ایندکس، می تواند بین یک روز تا چند هفته طول بکشد. بنابراین، جدول Fetch as Google را به صورت دوره ای بررسی کنید تا وضعیت درخواست های ایندکس فعال را مشاهده نمایید.
براساس دستورالعمل های بالا، ممکن است کمی عجیب به نظر برسد که پس از هر تغییر در صفحه ها یا اضافه شدن صفحه جدید به سایت، نیاز داشته باشید تا نقشه سایت به روز شده ای را ثبت کنید. به خاطر داشته باشید که گوگل کراول مجدد صفحه ها را خودش انجام می دهد. بنابراین در صورتی که به صورت منظم در حال ساخت و به روز رسانی محتوای جدید هستید، می توانید اجازه دهید گوگل در پس زمینه عملیات کراول را انجام دهد. اما اگر محتوایی مهم را منتشر می کنید و دوست دارید هرچه سریع تر گوگل از تغییرات و یا ایجاد آن مطلع شود، می توانید از روش های بالا استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *