سئو براساس هدف جستجو کننده

جلوگیری از اسپم شدن ایمیل
راهکارهای جلوگیری از اسپم شدن ایمیل های ارسالی
فوریه 26, 2019
google
روش های ثبت سایت در گوگل
آوریل 28, 2019
همه را نشان بده
سئو بر اساس هدف

شاید تاکنون برای شما هم اتفاق افتاده که پس از نوشتن چند کلمه مرتبط در باکس جستجوی گوگل، احساس کنید که گوگل دقیقا متوجه شده که منظور شما چیست. غول جستجو، توانایی عجیبی در برداشتن تمرکز از روی کلمه کلیدی و استفاده از نشانه های رفتاری، محتوایی، متنی و موقتی/ تاریخی برای پیدا کردن پاسخی که دقیقا شما به دنبال آن هستید دارد.
برای بازاریاب ها و سئو کارها شاید این موضوع یک چالش نا امید کننده به نظر برسد. در حال حاضر بیشتر سئو کارها در حال بهینه سازی کلمه های کلیدی هستند. اما با بررسی پاسخ هایی که گوگل برای سوالات ما فراهم می کند، می توان نشان داد که گوگل واقعا در حال انجام این کار است.
رند فیشکین، بنیانگذار سایت MOZ، پس از دریافت یک پیام از دوستش که حاوی کلمه “SOZ” بود، تصمیم گرفت این کلمه را در گوگل جستجو کند. بررسی نتایج جستجو او را بیشتر متقاعد کرد که گوگل تمرکز خود را از روی کلمه های کلیدی برداشته است. اکنون مولفه های رفتاری و محتوایی برای یافتن پاسخ دقیق برای جستجو کننده مورد توجه گوگل است.
پس از جستجوی کلمه “SOZ”، نتایج جستجو به شرح زیر است:

رتبه اول گوگل برای soz

رتبه اول:
Urban Dictionary

اگر بخواهیم براساس معیارهای سئو کلاسیک، دلیل این رتبه را تفسیر کنیم، باید بگوییم که urbandictionary.com  رتبه اول گوگل را به دست آورده است، چون:

بک لینک های زیادی دارد.

بهینه سازی کلمه های کلیدی را به بهترین نحو انجام داده است.

ترکیبی از لینک های داخلی، خارجی و بهینه سازی محتوای متن را دارد.

اما بررسی این سایت نشان می دهد که جواب این نیست!

با نگاهی به تئوری رنکینگ سئو مدرن می توان گفت که این سایت رتبه اول گوگل را به دست آورده است. چون:

به بهترین شکل ممکن توانسته است به سوال جستجو کننده ها در اسنیپت پاسخ بدهد. (زمانی که جستجو کننده ها بی نیاز از پرسیدن مجدد این سوال از گوگل شوند، پس از ورود به یک صفحه، اسکرول کمی انجام دهند، برای یافتن پاسخ سوالشان به وب سایت های دیگر مراجعه نکنند و بدون نیاز به کلیک مجدد جواب سوالشان را پیدا کنند.)
این سایت، برای این نمونه از سوالات (زبان عامیانه اینترنتی) بهترین جواب ها را ارائه می دهد.

رتبه دوم گوگل برای soz

رتبه دوم:
Cambridge

این سایت هم در رتبه دوم قرار دارد و جایگاه خوبی دارد، چون:

به پرسش مطرح شده در اسنیپت به درستی جواب داده و جزئیاتی را هم ذکر کرده است.

Cambridge یک سایت معتبر برای پرسش هایی است که پرسشگر در پی تعریفی برای یک کلمه است. Cambridge عملکرد خوبی در این زمینه ارائه داده است. با این وجود در ارائه تعریف برای کلمه های زبان عامیانه اینترنتی ضعیف است.

رتبه سوم گوگل برای soz

رتبه سوم:
Lifewire

این وب سایت در جایگاه سوم قرار گرفته است و خیلی رتبه پایینی ندارد، زیرا:

فاکتورهای رنکینگ سئو کلاسیک زیادی دارد (لینک ها، استفاده از کلمات کلیدی و …)

اما به جای پاسخ مستقیم به پرسش در اسنیپت، به دنبال جذب کلیک است. بنابراین جستجو کننده به جای گرفتن پاسخ در گوگل، باید به سایت دیگری منتقل شود. به نظر می رسد این رویه برای گوگل خوشایند نباشد.

رتبه چهارم گوگل برای soz

رتبه چهارم:
InternetSlang

این سایت با کسب رتبه چهارم، در جایگاه نامناسبی قرار ندارد. با این وجود مثلث طلایی را از دست داده است. InternetSlang به جای پاسخ مستقیم به سوال در اسنیپت، سعی در جذب جستجو کننده ها و گرفتن کلیک دارد. این وب سایت سعی دارد جستجو کننده هایی که به دنبال معنای “SOZ” به عنوان یک واژه عامیانه اینترنتی نیستند را نیز جذب نماید.

رتبه پنجم گوگل برای soz

رتبه پنجم: OxfordDictionaries

این صفحه رتبه خوبی بدست نیاورده است، زیرا:

با اینکه سایت معتبری است و با سایت های خوبی لینک شده است، اما در اسنیپت شکست خورده است. (ظاهرا به دلیل اجرای GDPR)

رتبه ششم گوگل برای soz

رتبه ششم:
Abbreviations

این سایت نیز جایگاه خوبی به دست نیاورده است، زیرا:

پاسخی که ارائه داده به آنچه جستجو کننده می خواهد نامرتبط است.

گوگل از طریق آنالیز رفتاری و سیستم های تطابق متن/ هدف می داند که جستجو کننده به دنبال معنای یک کلمه عامیانه اینترنتی است و باید “ابراز تاسف غیر رسمی” را به عنوان پاسخ دریافت کند، نه مختصات جغرافیایی Solenzara در فرانسه.

معیارهای رنکینگ سئو کلاسیک هنوز هم مهم هستند و می توانند در بدست آوردن جایگاه مناسب در گوگل کمک کننده باشند. اغلب اوقات استفاده از سئو کلاسیک، شما را در بین ۱۰ رتبه اول قرار می دهد و کمک می کند که به کل حذف نشوید! اما بسیاری از سئو کارها  بر روی این ایده پافشاری می کنند که رتبه بالا با ترکیبی از این ۵ معیار کلاسیک بدست می آید:

 

استفاده از کلمه های کلیدی
بک لینک های زیاد
اعتبار دامنه
انکر تکست
تازگی و جدید بودن

البته این نکته را هم در نظر داشته باشید که گاهی ترکیب قدرتمندی از این فاکتورها، می تواند سایر ورودی های گوگل را پشت سر گذارد. اما این اتفاق به ندرت می افتد.

هر سئو کار و بازاریاب باید این ۳ نکته مهم و کلیدی را در نظر داشته باشد:

۱- گوگل به سختی در حال تلاش برای نگه داشتن جستجو کننده ها در گوگل است. اگر شما به آنها در این راه کمک کنید، آنها اغلب با رنک دادن به شما کمک می کنند.

۲- هر زمان می خواهید دلیل رتبه گرفتن یک صفحه در گوگل را بررسی کنید، حنما به این نکته هم توجه کنید که “چقدر توانسته جواب پرسش جستجو کننده را پیدا کند؟”

۳- هنگامی که می خواهید از یک رقیب پیشی بگیرید، عنوان صفحه، متادسکریپشن، جملات ابتدایی متن و داشتن محتوایی که جستجو کننده به دنبال آن است، می تواند بین شما و آنها تفاوت ایجاد کند. حتی در صورتی که بک لینک نداشته باشید.

منبع: MOZ.com

1 دیدگاه

  1. حسین گفت:

    عالیه دمتون گرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *